Bordben

Bordben i høj kvalitet med prisgaranti.


Har du bordpladen men mangler et sæt flotte bordben i højeste kvalitet? Se blot vort udvalg og du finder med garanti et par flotte bordben i den rigtige længde. Vi fører kvalitets bordben i mange designs, og hvert enkelte design fås i forskellige længder, se blot "drop down" menuen "størrelser" under det enkelte produkt for at se de forskellige længder. Vi har også sammenklappelige bordben, runde, koniske og meget mere, se selv udvalget herunder.


 • Bordben 700 mm. 3-tråde - blank krom

  155,00 DKK
  KØB
 • Bordben 700 mm. 3-tråde m. plade - blank krom

  151,00 DKK
  KØB
 • Bordben 700 mm. 6-tråde. - blank krom

  169,00 DKK
  KØB
 • Bordben 700 mm. 6-tråde - Mat sort lakeret

  169,00 DKK
  KØB
 • Bordben Ø60 x 690/710 mm. - mat sort lakeret

  149,00 DKK
  KØB
 • Bordben Ø60 x 690/710 mm. Børstet stål

  96,75 DKK
  KØB
 • Bordben Ø60 x 700/720 mm. - sølvfarvet.

  89,00 DKK
  KØB
 • Bordben konisk Ø42 x 710 mm. - Børstet nikkel

  189,00 DKK
  KØB
 • Bordben - justerbar højde - mat sort lakeret

  169,00 DKK
  KØB
 • Bordben - justerbar højde - sølvfarvet

  179,00 DKK
  KØB

Det er ikke noget vi alle lægger mærke til, men bordben kan være med til at ændre hele udseendet i et rum. Udover at holde bordet oppe uden at vippe, har bordben også en anden funktion – de kan få bordet til at ligne en million. Hvis du har fundet en flot bordplade i det lokale byggemarked, fortjener det også de rigtige bordben i metal. Her på siden sælger vi kun bordben, som vi selv kan stå inde for. Du vil altså ikke ende op med et produkt, som er af lav kvalitet – det garanterer vi.

På denne side kan du se vores mange bordben i metal. Du kan blandt andet finde bordben i chrom, lakeret og børstet stål.

Hvis du har brug for hjælp til montering eller er i tvivl om et af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved computeren eller telefonen til at løse dit problem.

Bordben i stål af høj kvalitet

Du skal selvfølgelig ikke blive snydt for bordben i stål, hvis det er noget du foretrækker. Her på siden har vi flere forskellige variationer af de populære bordben. Fordelene ved at vælge stål bordben er blandt andet brandsikkerhed, lethed, styrke og lang levetid. Stål bordben har også den fordel, at de kan se nye ud i lang tid, så længe de bliver set til en gang i mellem.

Køb bordben i børstet stål

Er du fan af børstet stål, har vi det helt rette bordben til dig. Vores bordben i børstet stål er et af vores mest populære bordben, og det er der god grund til. På grund af gode forbindelser til vores leverandører er vi i stand til at tilbyde vores bordben til yderst attraktive priser – dette gælder selvfølgelig også vores bordben i børstet stål. Du finder førnævnte bordben ved at klikke her. Bordbenet er på 720mm (60x700) med trek. flange, samt justerbar fod.

Levering inden for 48 timer

Når du bestiller bordben hos os, vil du i langt de fleste tilfælde modtage det inden for 48 timer. Hvis du af en eller anden grund ikke har modtaget din ordre inden for 48 timer, kan du kontakte os via vores kontaktformular, eller ved at ringe på 40 19 94 15 mellem klokken 18 og 20.

Køb ikke bordben af lav kvalitet i dit supermarked; køb bordben her hos os – hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Bordben af alle slags

Hos 02 Møbler og beslag finder du alle typer af bordben i højeste kvalitet til fordelagtige priser. Vores store erfaring, kendskab til markedet, og gode personlige kontakter, betyder, at vi kan indhente branchens bedste materialer og løsninger, til de priser vi gør. Det afspejler sig i din pris, når du handler med os. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan sikre dig, at du får mest muligt ud af din investering og den optimale løsning på dine ønsker og behov. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og igennem fordelagtige priser på markedets højeste kvalitet skaber vi tilfredshed hos vores kunder.

 

Her finder du bordben i stål

Du har søgt på bordben stål, og igennem os har du fundet den helt rette forhandler at kontakte. Vi kan tilbyde fordelagtige priser på markedets højeste kvalitetsniveau, ligesom vores store udvalg af varer på lager og niche produkter betyder, at du i de fleste tilfælde har dit produkt inden for 48 timer. Det er vores ønske og ambition, at det skal kunne betale sig for vores kunder at handle med os, og derfor er vi villige til at tilbyde de fordelagtige priser, vi tilbyder. Vores store erfaring, kendskab til markedet, og gode personlige kontakter, giver dig en pris, der giver vore konkurrenter baghjul. Vi ER landets bedste!

Hør mere om bordben i stål

På vores hjemmeside kan du se eksempler på vores mange produkter, men du er også velkommen til at kontakte os på telefon, per mail, eller ved at komme forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder. Med stor erfaring og viljen til at yde det ekstra der skal til, skaber vi glæde og tilfredshed for vores kunder. Vi ser frem til at handle med dig også og levere et produkt, som både du og vi kan være stolte af!

 

Kontakt os og hør mere

Du har søgt på bordben og vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse. Vi bygger vores virksomhed op om tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen, og derfor er vi villige til at tilbyde de priser vi gør. Vores store erfaring, samt viljen og evnerne til at følge med udviklingen, har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi er de helt rigtige at kontakte, hvis du ønsker en god behandling og markedets højeste kvalitet til fordelagtige priser!